Açılışa katılan yüzlerce kişi, belirtilen alana sığmayınca kalabalık caddeye taştı. İzdihama zaman zaman müdahale eden görevliler, düzeni sağlamak için çaba harcadı.

Depremde ailesini kaybeden kadına 500 bin dolarlık borç senedi miras kaldı Depremde ailesini kaybeden kadına 500 bin dolarlık borç senedi miras kaldı

Uzun bir bekleyişin ardından açılan züccaciye dükkanına akın eden vatandaşlar, uygun fiyatlı eşyalar ve indirimlerden yararlanmak için sırayla alışveriş yaptılar. Dükkanın ilk müşterisi olan Gülhan Hancı, "Sabah 09.00'da buradaydım, kimse yoktu ve ilk sırayı aldım. İki saattir burada sıra bekliyorum ama beklememe değdi" ifadelerini kullandı.

A W134005 04

Bir diğer alışveriş yapan vatandaş, "Saat 10.00'dan beri buradayım. Dışarıda ve içeride biraz izdiham oldu. Bu fiyatlara bu ürünleri bulunca normal karşılıyoruz. Yarın İzmir'e gideceğim, gitmeden gelip alışveriş yaptım" şeklinde konuştu. Öte yandan, bazı vatandaşlar ise fiyatlar güzel olmasına rağmen istedikleri ürünleri alamamanın hayal kırıklığını dile getirdi.

Kaynak: İHA