Kaza, Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu'nde sabah saatlerinde meydana geldi. THY'de pilot olarak görevli Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve E.E, uçuşlarının olmadığı gün sabah saatlerinde aynı aynı araçta Çatalca istikametinde ilerliyordu. Bu sırada kaptan pilot E.E’nin kullandığı araç seyir halindeyken tıra arkadan çarptı. Feci kazada THY'de görevli kaptan pilotlar Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtarılan E.E ise hastaneye kaldırıldı.

Pilotların Hayatını Kaybettiği Kazaya İlişkin Detaylar Ortaya Çıktı

Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda iki pilotun hayatını kaybettiği kazaya ilişkin detaylar ortaya çıktı. Kaza sırasında alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsü pilot E. E. tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre olay Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda 02.00 sıralarında yaşandı. THY'de pilot olarak görevli Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve E. E, gece 02.00 sıralarında Çatalca istikametine doğru yola çıktı. E. E. kullandığı otomobil, seyir halindeki bir kamyona arkadan çarparak kontrolden çıktı. Taklalar atan otomobil, yol kenarındaki alana çıkarak durabildi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerin olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

MGK yarın Beştepe’de toplanıyor! MGK yarın Beştepe’de toplanıyor!

Feci kazada THY'de görev yapan pilotlar Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olarak kurtarılan sürücü pilot E. E. ise hastaneye kaldırıldı. İlk tedavisi yapılan E. E.,'nin kaza sırasında alkollü olduğu tespit edildi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen pilot, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: İHA