FIFA, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor ve Samsunspor'a transfer yasağı getirildiğini açıkladı.
FIFA'nın sitesinden yapılan açıklamada, Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor'a 3'er, Yılport Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı verildiği belirtildi.
Öte yandan Adanaspor, Akhisarspor, Altay, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor FK, Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu, Alg Spor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor ve Tuzlaspor da transfer yasağı alan diğer kulüpler oldu.
2 Manisa ekibine transfer yasağı!
FIFA, Türkiye'den transfer yasağı alan takımların listesini paylaştı... Listede 2 de Manisa takımı bulunuyor
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’de kaçak yapıların yıkımına başlandı

Mahsulün tamamını kurtaran Manisalı çiftçi işin sırrını açıkladı!

Karar verildi… Manisa’da bir devir kapanıyor… 1 Mayıs’tan itibaren kabul etmeyecekler!

Yeniden Manisalı çiftçilerin gözdesi oldu! Dikim başladı...

Festival başladı! 3 gün sürecek... İzmir’in ilçesi Manisalılarla dolup taştı

Belediyede alım var! Birimler belli oldu