Türkiye Beyazay Derneği tarafından düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen, "Farklı mıyız, farkında mıyız?" konulu Zeytin Çiçeği Ulusal Kısa Film Yarışması'na başvurular başladı.

Yarışmaya son başvuru tarihi 25 Kasım 2023 olarak açıklandı.

Toplam 45 bin TL para ödülünün dağıtılacağı yarışmada, birincilik ödülünü kazanan yarışmacıya 20 bin TL, ikinciye 15 bin TL, üçüncüye ise 10 bin TL para ödülü verilecek.

Tüm dünya Manisa’yı konuşmalı! Bir festival de şehrin bu özelliği için yapılmalı Tüm dünya Manisa’yı konuşmalı! Bir festival de şehrin bu özelliği için yapılmalı

Yarışmanın kazananları, karikatürist Salih Memecan, tiyatro ve sinema oyuncusu Mehtap Bayri ile sinema oyuncusu Nurullah Çelebi tarafından belirlenecek.

Zeytin Çiçeği Ulusal Kısa Film Yarışması'na Türkiye sınırları içinde yaşayan 15-30 yaş arasındaki herkesin katılım sağlayabileceği ve katılımın ücretsiz olduğu belirtildi.

Birden fazla eser ile katılımın mümkün olduğu yarışmaya katılacak filmlerin süresinin en fazla 15 dakika olması istendi.

Öte yandan Beyazay Manisa Şube Başkanı Mimar Fisun Kumbaracı da düzenlenen yarışmaya Manisalıları da davet ederek katılmalarını beklediklerini ifade etti.

Yarışmanın detaylarına bu linkten bulaşabilirsiniz…

Kaynak: Almıla Nur BERİLĞEN