Bu yıl beklenen kış mevsimi bir türlü gelmedi... Geçici bir süreliğine soğuk hava dalgası yerine sıcaklarla karşılaşacağız.  Afrika sıcaklıkları, Pazartesi günü ülkemize giriş yapacak ve kış mevsiminde kar bekleyenler bir süre daha beklemek zorunda kalacak. Meteorolojik kaynaklara göre sıcak hava 10 gün boyunca sürecek. İşte ayrıntılar...

AFRİKA ÜZERİNDEN GELİYOR

Hava Forum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Afrika'dan gelecek olan ılık hava dalgası nedeniyle ülke genelindeki sıcaklıkların 6 ila 10 derece arasında, mevsim normallerinin üzerine çıkacağını duyurdu. Milyonlarca vatandaş sıcak hava dalgası yüzünden kışa hasret kalacak.
 

BU HİÇ İYİ OLMADI

Hava Forum tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

Banu Parlak güzellik merkezi kurşunlanmıştı… Polat çifti hakim karşısında! Banu Parlak güzellik merkezi kurşunlanmıştı… Polat çifti hakim karşısında!

"Pazartesi gününden itibaren Türkiye'ye ulaşacak olan lodos yönünden esen rüzgarlarla birlikte sıcaklıkların mevsim normallerinin oldukça üzerine çıkacağı belirtildi. Özellikle Akdeniz hattında sıcaklıkların 20-22 derecelere kadar yükselmesi bekleniyor. Yapılan açıklamada, "Bu durum Şubat ayımızdan 10 günümüzü çalacak. Bu durum hiç iyi olmadı..." 

Kaynak: Haber Merkezi