Terzi dizisinin hikayesi en sık aratılanlar arasında yerini aldı. Başarılı oyuncular Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül’ün başrollerinde yer aldığı dizi için araştırmalar hızlandı. Birçok kişi tarafından beğeni toplayan dizinin hikayesi, hikayesinin gerçekliği merak ediliyor. İşte detaylar…

Terzi Dizisinin Konusu Nedir?

İlk ismi ‘Süslü Korkuluk’ olarak duyurulan Terzi dizisinin TV8 ekranlarında yayınlanacağı açıklanmıştı. Daha sonra yaşanılan anlaşmazlıklar sonucunda fragmanından bile beğeni toplayan dizi Netflix’e transfer oldu. Terzi dizisi, yeteneğini büyükbabasından alan başarılı ve ünlü bir terzi olan Peyami’nin hikayesini anlatıyor. Peyami’nin dedesinin ölümünden sonra özel gereksinimli olan babasının bakımını üstlenip İstanbul’a taşınır. Bu sırada Terzi’nin en yakın arkadaşı Dimitri’nin evleneceği kişi için gelinlik dikmektedir. Kız beklenmedik şekilde Peyami’nin hayatına girer ve Peyami’nin sırlarına bir yenisi daha eklenir.

Çağatay Ulusoy, Terzi dizisinde ünlü terzi “Peyami Dokumacı” karakterine hayat veriyor. Salih Bademci, Peyami'nin en yakın dostu Dimitri olarak karşımıza çıkarken Peyami’nin hayatını değiştirecek isim ise Şifanur Gül’ün oynadığı “Esvet” karakteri oluyor.

Terzi Dizisi Gerçek Bir Hikaye mi?

Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün başrollerini paylaştığı Terzi psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hikayelerinden biri.

Ünlü ve yetenekli terzi Peyami’nin Kars’tan İstanbul’a uzanan hayat hikayesinin anlatıldığı dizide karakterlerin gerçek hayatta kim olduğu etik kurallar gereği saklanmaktadır.

Terzi’nin Oyuncuları ve Karakterleri

· Çağatay Ulusoy - Peyami

· Şifanur Gül - Esvet

· Olgun Şimşek - Mustafa

· Salih Bademci - Dimitri

· Berrak Tüzünataç - Cemre

· Ece Sükan - Suzi

· Engin Şenkan

· Evrim Alasya

· Zeynep Tarhan

Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı

· Murat Kılıç

· Celile Toyon

· Vedat Erinci

· Lila Gürmen

Kaynak: Haber Merkezi