Sosyetenin ve sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında Alkoçlar ailesi ilk sıralarda yer alıyor. Son zamanlarda özel hayatı ve anneliğiyle gündemden düşmeyen Aslışah Alkoçlar kimdir yanıtladık!

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Son zamanların sık konuşulan isimleri arasında yer alan Aslışah Alkoçlar, usta oyuncu Hülya Koçyiğit’in torunudur.

Aslışah Alkoçlar, ünlü iş insanı Ender Alkoçlar ve eski oyuncu Gülşah Alkoçlar çiftinin ikinci kızıdır. İki kardeş olarak büyüyen Aslışah Alkoçlar’ın ablası ise, adından sıkça söz ettiren Neslişah Alkoçlar’dır. Bilindiği üzere Neslişah Alkoçlar, başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın eşidir.

Aslisah Alkoclar Kimdir 6

Aslışah Alkoçlar Eğitimi

Aslışah Alkoçlar henüz 15-16 yaşındayken kar kayağı sporunda milli sporcumuz olmuş ve adından söz ettirmeyi başarmıştır. Ardından ise Londra’ya gitmiş, eğitim hayatına orada devam etmiştir.

Londra’da üç farklı alanda eğitim alan Aslışah Alkoçlar; işletme, moda ve ekonomi okumuştur. Bu kapsamda ünlü isim, Londra King's College ve Instituto Marangoni’den mezun olmuştur. Türkiye’ye döndükten sonra yemek sektörüne merak salan Aslışah Alkoçlar, İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde eğitim görmüş ve burayı da başarıyla tamamlamıştır.

Kendini geliştirmekten vazgeçmeyen Aslışah Alkoçlar, yemek serüveninin ardından spora yönelmiştir. Bu kapsamda ise Marmara Üniversitesi bünyesinde gerçekleşen 'Health Coach Certification ve Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Birinci Kademe Wellness Eğitmenlik Eğitimi’ tamamlamıştır.

Ardından bir spor salonu açmış ve eğitmenlik yapmaya başlamıştır. Oldukça fit bir görüntüye sahip olan Aslışah Alkoçlar boyu ve kilosuyla da oldukça ilgi çekmektedir. Bu kapsamda ünlü ismin 173 cm boyunda ve 53 kilo olduğu bilinmektedir.

Güzelliğiyle başarılı oyuncu Hülya Koçyiğit’e benzetilen Neslişah Alkoçlar, aynı zamanda bir Instagram fenomenidir. Instagram’ı aktif bir şekilde kullanan ve oldukça lüks hayatını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, Alkoçlar ailesi mal varlığı kapsamında da oldukça merak edilmektedir.

Bilindiği üzere Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, 2018 yılında 60 milyon Dolar borçla iflas etmiştir. Durumu tekrar toparlayan Alkoçlar’ın günümüzdeki serveti hakkında ise herhangi bir bilgi yer almamaktadır.

Aslisah Alkoclar Kimdir 1

Aslışah Alkoçlar Kaç Yaşında?

Aslışah Alkoçlar kimdir sorusu kapsamında merak edilen bir diğer konu ise ünlü ismin yaşıdır. 22 Temmuz 1993 tarihinde dünyaya gelen Aslışah Alkoölar günümüzde 30 yaşındadır.

Aslışah Alkoçlar Ne İş Yapıyor?

Akademik anlamda oldukça başarılı olan Aslışah Alkoçlar 19 yaşında iş hayatına atılmıştır. Baba mesleğini devam ettiren ünlü isim, Alaçatı’da bulunan bir butik otelin sahibidir.

Beş odalı küçük bir otelin işletmeciliğini yapan Aslışah Alkoçlar, aynı zamanda bir wellness eğitmenidir. Bunların yanı sıra, Aslışah Alkoçlar kimdir başlığı altında ünlü ismin bir sosyal medya fenomeni olduğunu söylemiştik. Aslışah Alkoçlar çeşitli markalarla iş birlikleri yapmaktadır.

Aslisah Alkoclar Kimdir 3

Aslışah Alkoçlar Evli Mi?

Aslışah Alkoçlar kimdir merak edenleri için ünlü ismin özel hayatından söz edelim… Bilindiği üzere Aslışah Alkoçlar Hakan Sabancı ile anılmaktaydı. Ancak ünlü çiftin birlikteliği uzun sürmedi ve Aslışah Alkoçlar 2021 yılında ünlü iş insanı Kaan Demirağ ile dünya evine girdi.

Aslisah Alkoclar Kimdir 5

Aslışah Alkoçlar’ın Kaç Çocuğu Var?

Oldukça fit bir görüntüye sahip olan ünlü isim, doğum sonrası verdiği kilolarla oldukça araştırılmıştır. Doğum kilolarından 2 ay gibi bir sürede Aslışah Alkoçlar çocukları konusunda da oldukça merak edilmektedir.

Anadolu’nun Piramitleri Bintepeler Nerede? Manisa Dünyanın En Büyük Tümülüslerinden Birine Ev Sahipliği Yapıyor! Anadolu’nun Piramitleri Bintepeler Nerede? Manisa Dünyanın En Büyük Tümülüslerinden Birine Ev Sahipliği Yapıyor!

Aslışah Alkoçlar eşi Kaan Demirağ ile olan evliliğinden iki çocuk annesidir. Çift ilk çocukları olan Cem’i 2021 yılında kucağına almıştır. Ardından ise Aslışah Alkoçlar, aradan çok zaman geçmeden tekrar hamile kalmıştır.

Bu kapsamda Aslışah Alkoçlar ikinci çocuğunun cinsiyetiyle gündeme oturmuş ve oldukça merak konusu olmuştur. 2023 yılında ikinci çocuğu Ada’yı kucağına alan ünlü isim, günümüz itibarıyla bir erkek ve bir kız çocuk annesidir.

Aslisah Alkoclar Kimdir 2

Aslışah Alkoçlar'ın Eşi Kaan Demirağ Kimdir?

Aslışah Alkoçlar kimdir sorusu ile kaşımıza, ünlü ismin eşi Kaan Demirağ çıkmaktadır. Peki Kaan Demirağ kimdir? Kaan Demirağ günümüz itibarıyla 40 yaşında olan bir iş insanıdır. Eğitimine Suudi Arabistan’da başlamış, Amerika’da devam etmiş ve Ankara’da tamamlamıştır.

Bu kapsamda Kaan Demirağ, Bilkent Üniversitesi Mütercim ve Tercümanlık bölümünden mezun olmuştur. HD Group'un sahibinin oğlu olan Kaan Demirağ, üniversite mezuniyetinin ardından babasının holdinginde işe başlamıştır.

Peki Aslışah Alkoçlar’ın eşi ne iş yapıyor? Kaan Demirağ HD Group’un genel kurul başkanıdır. Bu kapsamda ünlü iş insanı; şirketin bünyesinde yer alan HD İskender, HD Döner, Pidem, Burger House ve Tadım Pizza gibi markaların temel işlerinden sorumlu bir karar merciidir.

Kaan Demirağ özel hayatıyla da oldukça merak edilmektedir. 2021 yılının Mayıs ayında Aslışah Alkoçlar ile dünya evine giren ünlü iş insanı, iki kez evlilik yapmıştır. Bu sebeple Kaan Demirağ eski eşinin kim olduğu hakkında da sıkça araştırılmaktadır.

Kaan Demirağ, 2010 yılında Nur Atan ile evlenmiştir. Ancak çiftin evliliği kısa sürede bitmiştir. Boşanma sebebi hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Muhabir: Özkan Çelik