Kraliçe Elizabeth'in tahta çıkışını ve bu süreçte Kraliyet Ailesi'nin yaşadıklarını mercek altına alan Netflix'in popüler dizisi The Crown, son bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi

The Crown'ın son bölümünde Elizabeth'i canlandıran üç oyuncu yeniden bir araya geliyor. Kraliçe Elizabeth'i canlandıran Imelda Staunton'a, daha önceki sezonlarda Kraliçe'yi canlandıran Olivia Colman ve Claire Foy da eşlik ediyor.

Yayın devi, üç Kraliçe'nin bir arada nasıl görüneceği hakkında detay vermedi, ancak son bölümün yayınından önce paylaşılan bir fotoğraf, hükümdarın onlarca yıllık geçmişine baktığında bunun yansıtıcı bir an olabileceğini gösteriyor.

Son sezonun ikinci yarısı, Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın 2005'teki düğünü gibi yakın geçmişteki kraliyet olaylarını canlandırıyor. Bölümler aynı zamanda William ve Kate'in 2000'li yılların başında St Andrews Üniversitesi'nde tanıştıktan sonraki aşk hikayesini de ekranlara getirecek.

Bölümlerde ayrıca bazı Kraliyet Ailesi hayranlarını öfkelendiren ve bölümlerde kurtarıcı bir karakter olarak görünen Diana'nın hayaleti de yer aldı. Ruhani karakter; Charles, cesedini aldıktan sonra Paris'ten eve uçarken onunla konuşuyor.

Kaynak: tv100