Türkiye, tarım sezonuna giriyor! Hatay’da günde 12 saat çalışan tarım işçileri 900 TL yevmiye elde ediyor Türkiye, tarım sezonuna giriyor! Hatay’da günde 12 saat çalışan tarım işçileri 900 TL yevmiye elde ediyor

Artvin'in Hopa ilçesinde ilginç bir durum ortaya çıktı; AK Parti'nin Belediye Başkan Aday Adayı ile CHP'nin Belediye Başkan Adayının ismi ve soyadı tamamen aynı. Her iki adayın da adı Utku, soyadı ise Cihan…

2019 yerel seçimlerinde CHP'nin 3 puan farkla kazandığı ilçede, bu sefer her iki büyük partinin de aynı ismi tercih etmesi seçmenler arasında şaşkınlık yarattı. Hem AK Parti'nin hem de CHP'nin ilçe teşkilatları ise henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil.

Önceki yerel seçimde CHP'nin adayı yüzde 39.81, AK Parti'nin adayı ise yüzde 39.9 oy almıştı. Şimdi ise seçmenler, bu ilginç durumun seçim kampanyasına nasıl yansıyacağını merakla bekliyor.

Adayların afiş çalışmalarında da benzerlik göze çarparken, parti teşkilatlarının sessizliği, seçim atmosferini daha da merak uyandırıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi