İYİ Parti Manisa'da istifa! İYİ Parti Manisa'da istifa!

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Şehzadeler ilçe teşkilatı ve Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ile birlikte Aşağıçobanisa, Hacıhalliler, Hamzabeyli ve Karaoğlanlı mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi.

Karşılaştığı ilginin siyasetle alakası olmadığını, bu pozitif buluşmanın 23 yıllık hizmetin karşılığı olduğunu belirten Özcan, “Her partiden oy almak en büyük hedefim. Şehrin merkezine uzak kalan kırsal mahallelerimiz için çok fazla projemiz var. Hizmetten çok uzak kaldıklarını görüyorum.” dedi. 

Özcan, “Ulaşım sayısının arttırılması gerekiyor. Ara mahallelerimizde ring hattı oluşturacağız. Su ücretleri üretici mahallelerimizde acilen indirilmeli. Yazın sinek ve haşere ile geniş çaplı mücadele edilmesi lazım. Tarım ve tarıma yönelik ekipmanlar; depo alanları kuracağız" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinde 30’dan fazla kişinin partiye üye olduğunu belirten Özcan, "Mahallelimiz doktoruna güvensin, partimize güvensin. Oylarını İYİ bir Manisa için kullanmalılar. 17 ilçemiz İYİ belediyeciliğe kavuşacak.” dedi.  

KARADAĞ'A TEBRİK
Gürhan Özcan, üç aydır Şehzadeler için çalışan Ahmet Karadağ ve ekibini de tebrik ederek "1 Nisan'da Şehzadeler de Büyükşehir de İYİ olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Özkan ÇELİK