Nureddin Efendi isimli hoca, kadınlarla ilgili yapılan açıklamalarda bulunarak, "Kadınlar yapısı itibarıyla iradesi zayıf varlıklardır. Şeytan bu dünya hayatının süsünü kullanarak onları kandırır. Sokaklar okullar kadınlarımız, kız çocuklarımız için güvenilir yerler değildir" ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine Reşat, hoca Nurettin Efendi'ye tepki gösterdi.

Uyarı geldi! iPhone’u gece uyurken şarj etmeyin Uyarı geldi! iPhone’u gece uyurken şarj etmeyin

Reşat, "Bırak bu hurafeleri Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz Nurettin Efendi… Sen insanları Allah’la aldatıyorsun, sözüm ona din adına konuşup Kur’an’a aykırı şeyler anlatıyorsun. Senin gibiler yüzünden bu din tanınmaz, yaşanmaz hale geldi. Her yaştan insan en çok da gençleri soğuttunuz dinden…" diyerek eleştirilerde bulundu.

Ömer, babasına destek vererek, "Gerçekleri görün, hakikati kaynağında Kur’an-ı Kerim’de arayın. Şatafatın içinde değil. Bu insanlar din adına bu kadar konuşup neden Allah’ın kitabından söz etmiyorlar? Neden bir tane olsun ayet okumuyorlar. Çünkü bu anlattıkları uydurmaların Kur’an’da hiçbir yeri yok…" şeklinde konuştu.

Dizinin bu sahnesi, sosyal medyada geniş bir şekilde tartışılarak gündem oldu. Özellikle Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın oyunculuk performansı ve dizinin toplumsal konulara olan yaklaşımı izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

Editör: Diyar Aslan