MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, 35 milyon TL yatırım bedeliyle alt ve üstyapısı yenilenen Turgutlu ilçesine bağlı Çıkrıkçı mahallesini ziyaret etti. Muhtar ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Genel Müdür Aslay ve beraberindeki heyet, devam eden üstyapı çalışmalarını da yerinde inceledi. Mahalle muhtarı Ömer Eryılmaz, “İlçe merkezine yapılan hizmetlerin aynısı mahallemize de yapılınca şehir özlemimiz son buldu.” dedi.  

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında mahallelerin çehresini değiştirerek modern görünüm kazandırmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 35 milyon TL bedelli proje kapsamında Turgutlu ilçesine bağlı Çıkrıkçı mahallesinde 8 kilometrelik içme suyu hattı, 8,5 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 500 kişilik foseptik montajı çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallede 41 bin 200 metrekare kilit parke taşı imalat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

A W135251 04

Eşine ‘kilolusun’ diyenlere kötü haber! Eşine ‘kilolusun’ diyenlere kötü haber!

“Sağlıklı Çevre Ve Gelecek İçin Yatırımlarımız Sürüyor”

Mahalleye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Genel Müdür Burak Aslay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde ‘101 ve 154 Mahalle Projelerimiz’ kapsamında mahallelerimizin alt ve üstyapılarını yenilemeye devam ediyoruz. Çıkrıkçı mahallemizde 35 milyon TL yatırım bedeli kapsamında 8 kilometrelik içme suyu hattı, 8,5 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 500 kişilik foseptik montajı çalışmalarını tamamladık. Altyapı çalışmalarının ardından başlattığımız 41 bin 200 metrekare kilit parke taşı imalat çalışmalarımız ise tüm hızıyla devam ediyor. Bu yatırım sağlıklı çevre ve sağlıklı gelecek için çok büyük bir yatırım. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün eşit hizmet anlayışıyla tüm mahallelerimizi modern görünüme kavuşturmaya devam edeceğiz” dedi.

A W135251 01

“35 Milyon TL’lik Yatırım Mahallemize Değer Kattı”

Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz ise, “Mahallemize yapılan 35 milyon TL’lik yatırım, maliyeti çok yüksek olan muhteşem bir yatırım. Alt ve üstyapı hizmetleri mahallemize çok büyük bir değer kattı. İlçe merkezine yapılan hizmetlerin aynısı mahallemize de yapılınca şehir özlemimiz son buldu. Biz Cengiz Başkanımızdan razıyız, Allah da ondan razı olsun. Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi