Mahalle muhtarı Ali Erdoğan, “Mahallemize daha verimli içme suyu ulaşması amacıyla sondaj çalışması yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, iklim değişikliği ve buna bağlı olarak yaşanan kuraklık nedeniyle yeraltı su kaynaklarının hızla azalmasına rağmen il genelinde vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Turgutlu ilçesine bağlı Temrek Mahallesine yeni bir içme suyu kaynağı kazandırmak ve daha verimli, daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin etmek için başlanan sondaj çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Sondajdan alınan numune teste gönderildi ve olumlu sonuçlanması durumunda hat bağlantıları yapılarak mahallenin kullanımına sunulacak.

Gören Brezilya sanıyor! İşte Manisa’nın cennet noktası Gören Brezilya sanıyor! İşte Manisa’nın cennet noktası

“Hanelere Daha Verimli İçme Suyu Ulaşacak”

Mahalle Muhtarı Ali Erdoğan, “Mahallemize daha verimli içme suyu ulaşması amacıyla sondaj çalışması yapıldı. İnşallah hanelerimize daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaşacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ederim. Yakın zamanda da bağlantısı olursa çok memnun oluruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi