Manisa Hava Durumu: 5 günlük hava durumu tahmini 29 Nisan 3 Mayıs Manisa Hava Durumu: 5 günlük hava durumu tahmini 29 Nisan 3 Mayıs

İlk olarak Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Enver Ünlü, İl Müdürü Günseli Tufan ve personeli tarafından karşılandı.

İl Müdürü Günseli Tufan, kurumun il genelinde yürüttüğü çalışmalar, firma ziyaretleri, Manisa'daki işsizlik oranları, işsizlikle mücadeledeki mevcut stratejiler ve diğer faaliyetler hakkında Vali Ünlü’ye bilgi verdi.

Vali Ünlü, işsizlikle mücadeledeki mevcut stratejilerin etkinliği, istihdamın teşvik edilmesi için yürütülen programlar ve iş arayanlara sağlanan destekler üzerinde durarak ilimizdeki istihdam potansiyelini artırmak için atılacak adımların önemini vurguladı.

Vali Ünlü, Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Günseli Tufan ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Vergi Dairesi Başkanlığı’nı Ziyaret

Vali Ünlü, daha sonra Vergi Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Koç ve personeli tarafından karşılanan Vali Ünlü, kurumun çalışmaları, vergi tahsilatı ve vergi politikaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Vergi gelirlerinin etkin bir şekilde toplanması ve kamu hizmetlerinin finansmanında kullanılmasının önemine vurgu yapan Vali Ünlü, Başkan İbrahim Koç ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Ziyaret

Vali Enver Ünlü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Vergi Dairesi Başkanlığı’nı ziyareti son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, ilimizde sosyal hizmetler alanında yapılan çalışmalar, aile politikaları, aile içi şiddetle mücadele, çocuk hizmetleri, engelli bireylerin desteklenmesi ve sosyal yardım programları gibi konularda Vali Ünlü’ye bilgi verdi.

Şehirdeki sosyal yardım ihtiyaçlarının karşılanması ve dezavantajlı grupların desteklenmesi konusuna vurgu yapan Vali Ünlü, İl Müdürü Kılıç ve personeline gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Editör: Zerrin Ağar