Manisa'nın Soma ilçesi, 26 Ocak Cuma gününden itibaren yağışlı bir hava sürecine giriş yapıyor. Anlık verilere göre Soma'da hava sıcaklığı 8,4°C olarak ölçüldü. Nem oranı ise yüzde 88 olarak belirlendi.

Saatlik tahminlere göre, önümüzdeki saatlerde rüzgar hızının 3 km/sa olması beklenirken, atmosfer basıncı 1002,4 hPa ve deniz seviyesinde basınç 1023 hPa olarak kaydedildi.

 

Manisa Soma Hava Durumu

Soma’da yaşayan vatandaşlar hava durumunu araştırıyor. Kış aylarının etkisini arttırmasıyla beraber Manisa Soma hava durumu da yağışlı geçiyor. İşte Soma’nın 5 günlük hava durumu…

Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor? Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor?

Beş günlük hava durumu tahminlerine göre:

  • 26 Ocak Cuma: Soma'da yağmurlu bir gün geçmesi bekleniyor. Sıcaklık 2°C ile 11°C arasında değişecek. Nem oranı yüzde 49 ile yüzde 89 arasında olacak. Rüzgar hızı 15 km/sa olacak.
  • 27 Ocak Cumartesi: Yağmurlu bir havanın devam ettiği Cumartesi gününde, sıcaklık 0°C ile 9°C arasında olacak. Nem oranı yüzde 45 ile yüzde 96 arasında değişecek. Rüzgar hızı 5 km/sa olacak.
  • 28 Ocak Pazar: Karla karışık yağmurlu bir Pazar gününde sıcaklık 3°C ile 8°C arasında olacak. Nem oranı yüzde 59 ile yüzde 90 arasında değişecek. Rüzgar hızı 20 km/sa olacak.
  • 29 Ocak Pazartesi: Soma'da Pazartesi günü yağmurlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 2°C ile 5°C arasında değişecek. Nem oranı yüzde 75 ile yüzde 88 arasında olacak. Rüzgar hızı 22 km/sa olacak.
  • 30 Ocak Salı: Çok bulutlu bir Salı gününde sıcaklık 3°C ile 8°C arasında olacak. Nem oranı yüzde 58'e kadar yükselecek ve rüzgar hızı 29 km/sa olacak.

Soma'da beş gün boyunca etkili olacak hava koşulları, vatandaşların günlük aktivitelerini planlarken dikkat etmeleri gereken faktörler arasında bulunuyor.

Kaynak: Özkan Çelik