Manisalı basketbolcu Şeyma Aydın’ın Manisa’nın gururu oldu Manisalı basketbolcu Şeyma Aydın’ın Manisa’nın gururu oldu

Manisa Valisi Enver Ünlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Başkanvekili Engin Anlı, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. İlk olarak tesislerde incelemelerde bulunan Vali Ünlü, Grup Başkanvekili Akçay ve Başkan Ergün, daha sonra futbolcularla bir araya geldi ve Erzurumspor FK maçı öncesinde başarı dileklerini ileterek sporculara baklava ikram etti.

Başkan Ergün, “19 Mayıs Stadyumu Manisa Için Çok Önemli”

Manisa Futbol Kulübü'nün yenilenen Manisa 19 Mayıs Stadyumu ile birlikte yükselişe geçeceğine olan inancını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa 19 Mayıs Stadyumu yenilenen haliyle çok daha güzel bir stat haline geldi. 19 Mayıs Stadyumu Manisa’nın Manisalıların çok güzel anıları, çok güzel başarıları olan bir önemli bir stat. Ben de Manisaspor başkanlığım dönemimde 19 Mayıs Stadı’nda çok güzel şampiyonluklar yaşadım. Şimdi aynı şampiyonlukları, daha güzel başarıları inşallah Manisa Futbol Kulübümüz ile birlikte yaşayacağımıza inanıyorum. Erzurumspor maçı ilk maç. Bu maçı kazanarak takımımızın hak ettiği noktaya ulaşacağını düşünüyoruz. Erzurumspor maçında ve ligin kalan kısmında tüm takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Erkan Akçay, “Manisa Futbol Kulübümüzün, Manisa İçin Ne Kadar Değerli İşler Yaptığını Görüyoruz”

Sporun bir şehir için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise, “Ben de geçmişte amatör kulüp başkanlığı yapmış biri olarak sporun, futbolun birleştirici gücünü çok iyi biliyorum. Manisa Futbol Kulübümüzün de Manisa için ne kadar değerli işler yaptığını görüyoruz. Burada altyapısından A takımına kadar örnek bir kulüp var. İnanıyorum ki Manisa 19 Mayıs Stadyumu ile birlikte bu yükseliş artarak devam edecek. Tüm takımımıza önce Erzurumspor maçı sonrasında ise ligde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Vali Ünlü, “Manisa Futbol Kulübümüzün Büyük Başarılar Elde Edeceğine Olan Güvenimiz Tam”

Manisa Futbol Kulübü'nden övgüyle bahseden Manisa Valisi Enver Ünlü, “Manisa Futbol Kulübü, yapılanmasıyla, yönetimiyle, tesisleşmesiyle altyapısıyla sadece Manisamızın değil Türk futbolunun da örnek kulüplerinden biri. Manisamıza yakışan sportif başarıyı daha da yukarıya taşıyacağına inanıyorum. Hakikaten Süper Lig standartlarında yapılanması olan güzel bir kulüp. Altyapıdan üst yapıya çok önemli işlerin gerçekleştiği bir yer. Şimdi Manisamıza yakışır şekilde Manisa 19 Mayıs Stadyumumuza yeniledik. Manisa Futbol Kulübümüzün burada büyük başarılar elde edeceğine olan güvenimiz tam. Erzurumspor maçını kazanarak ligde de üst sıraları zorlayacağımıza inanıyoruz. Başkanımız Mevlüt Aktan’a, yönetim kuruluna, teknik ekibimize, futbolcularımıza ve tüm kulüp çalışanlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Aktan, “Bu Değerli Destek Takımımıza Güç Verdi”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mevlüt Aktan ise, “Valimiz sayın Enver Ünlü, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekilimiz sayın Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Cengiz Ergün ve MHP İl Başkanımız sayın Cüneyt Tosuner’in bu önemli desteği bizim için çok önemli. Öncelikle yönetim kurulum, teknik ekibimiz, futbolcularımız ve kulüp personelimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu destek takımımıza büyük güç ve moral verdi. Manisa 19 Mayıs Stadyumu ile birlikte taraftarlarımızla, Manisalı futbolseverlerimizle çok güzel başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz. Manisa adını, Manisa bayrağını hem Türk futbolunda hem de tüm dünyada en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
1 (12)-41 (10)-131 (8)-471 (6)-661 (3)-1011 (2)-1091 (1)-101

Muhabir: Mahmut ASLAN