Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 mahalle projesi kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Sünnetçiler Mahallesi'nde gerçekleştirilen alt ve üstyapı yenileme çalışmalarını inceledi. İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, mahalle muhtarı Ceyhun Kılınç ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Festivalin konuklarını Büyükşehir misafir etti Festivalin konuklarını Büyükşehir misafir etti

Muhtar Ceyhun Kılınç, gerçekleştirilen hizmetler hakkında memnuniyetini dile getirerek, "İçme suyu ve kanalizasyon sistemimiz yenilendi. Sokaklarımıza yapılan üstyapı çalışmaları sayesinde toz ve çamurdan kurtulduk. Ayrıca, mahallemize daha verimli ve sağlıklı su sağlanması amacıyla sondaj çalışmaları yapıldı. Bu hizmetlerin yanı sıra menfez yapıldı. Aldığımız birçok hizmetle birlikte, hayallerimizi gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun" ifadelerini kullandı.

İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, mahalle ziyaretleri kapsamında Muhtar Ceyhun Kılınç'a Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek, hediye takdim etti. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Çakır, vatandaşların görüşlerini ve taleplerini dinledi.

Muhtar Ceyhun Kılınç, “Cengiz Ergün Hayallerimizi Gerçekleştirdi” (7)Muhtar Ceyhun Kılınç, “Cengiz Ergün Hayallerimizi Gerçekleştirdi” (2)

Kaynak: Haber Merkezi