Merkez mahallelere daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaşmasını sağlayacak olan çalışmaları Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir yerinde inceledi.  

Sıfır araç alacaklar dikkat! Fatura detayı var! Sıfır araç alacaklar dikkat! Fatura detayı var!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yatırımlarıyla mahallelerin refah seviyesini yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Demirci ilçe merkezinde yürütülen bin 800 metrelik içme suyu terfi hattı çalışmaları tamamlandı. Yeni açılan sondaj kuyusuna bağlantıları tamamlanan terfi hattını Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Şube Müdürü Kadir Bahadır Zeybek ve teknik personel eşliğinde incelemelerde bulundu.

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları noktasında 17 ilçemize eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Demirci ilçe merkezimizde yürüttüğümüz bin 800 metrelik terfi hattı çalışmalarını tamamladık. Yeni açılan sondaj kuyumuza da bağlantılarını yaptık. Hayırlısıyla vatandaşlarımız daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşmanın yanında modern ve daha sağlıklı bir altyapıya kavuşacak” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi