Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Sarıgöl ilçesinde görev yapan muhtarları 57 milyon TL ile hizmete kazandırılan Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisi’nde ağırladı. Muhtarlar çevre dostu tesise hayran kaldıklarını belirterek tesisin başarılı bir şekilde işletilmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır 57 milyon TL yatırım bedeli ile hizmete kazandırılan ve yılda 1 milyon metreküp atıksu arıtımı gerçekleştirecek olan Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisi’nde ilçeye bağlı mahalle muhtarlarını ağırladı. Ziyarette, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığından Şube Müdürü Kürşat Kalemci, İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığı şube müdürlerinden Güray Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sarıgöl Şube Müdürü Akif Kılıçaslan, MASKİ İlçe Şefi Veli Toktaş ve tesis görevlileri de hazır bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Çevik, muhtarlara atıksuyun arıtılma süreci hakkında detaylı bilgi verdi. Atıksu arıtım sürecini yakından izleme fırsatı bulan ve tesisteki faaliyetleri inceleyen muhtarlar tüm üniteleri ve çalışma şekillerini yakından görme fırsatı edindi. Başarılı bir şekilde işletilen çevre dostu tesise hayran kaldıklarını belirten muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

GDZ Elektrik duyurdu! 30 Nisan Salı Manisa ve ilçelerinde elektrik kesintisi GDZ Elektrik duyurdu! 30 Nisan Salı Manisa ve ilçelerinde elektrik kesintisi

Başkan Ergün’e teşekkür

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk da, daha sağlıklı bir çevre vizyonuyla hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinin Sarıgöl için önemli bir yatırım olduğuna vurgu yaparak, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Manisa’ya kazandırdığı dev yatırımdan dolayı teşekkür etti.

Çevreci yatırımlar devam edecek

Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün önderliğinde gelecek nesillerimize daha temiz ve yaşanılabilir bir Manisa bırakmak adına başta atıksu arıtma tesislerimiz olmak üzere çevreci yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kurum olarak evsel nitelikli atıksu kaynaklı çevre kirliliğinin önüne geçmek en büyük hedefimiz. Bunun için de bünyemizdeki tüm arıtma tesislerimizin eksiksiz ve tam kapasitede çalıştırılması büyük önem taşıyor. Bu hedeflerimize bağlı olarak ilçemize 57 milyon TL yatırımla inşa ettiğimiz ve 41 bin eşdeğer nüfusa hitap eden atıksu arıtma tesisimizde yıllık 1 milyon metreküpün üzerinde atıksu arıtımı yapılacak. Sarıgöl, kurum bünyesinde inşa edip faaliyete aldığımız 7’nci, toplamda ise 20’nci tesisimiz oldu. Muhtarlarımızı da tesisimizde ağırlayarak faaliyetlerimiz hakkında bilgi aktardık” dedi.

Editör: Zerrin Ağar