Bakan Tekin önümüzdeki haftayı işaret etti Bakan Tekin önümüzdeki haftayı işaret etti

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezine içme suyu sağlayan arıtma tesisinde sürekli kontrol ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Oluşabilecek arızalara karşı önlem almak ve su kesintilerini minimize etmek amacıyla donanımsal kontrol çalışmaları gerçekleştirildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyunun kaynağından alınıp arıtıldıktan sonra şehir şebekesine verildiği noktaya kadar olan süreci titizlikle yönetiyor. Bu çerçevede, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi ilçesinde bulunan içme suyu arıtma tesisinde genel bakım ve kontrol çalışmalarını gerçekleştirdi. Donanımsal kontrollerin yanı sıra kimyasal ölçümler de düzenli olarak yapılarak tesisin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde işlemesine özen gösteriliyor.

MASKİ, içme suyu arıtma tesislerindeki bu tür rutin kontroller ve bakım faaliyetleriyle, su temini sürekliliğini sağlamayı ve olası aksaklıkları önlemeyi amaçlıyor. Bu çabalar, suyun kalitesini korumak ve şebeke sistemlerini güvenli ve etkin bir şekilde işletmek adına önemli bir rol oynuyor.

Kaynak: Haber Merkezi