Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Kuyumcular Derneği Başkanı Erkan Özşen ile birlikte Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde (Kuyumcular Çarşısı), esnaf ziyaretlerine başladı. Kuyumculara hayırlı işler dileyen Başkan Ergün ve beraberindeki heyete lokantalardan çeşitli ikramlar da geldi.

Yenihan’daki çalışma atölyelerini ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt ve beraberindeki heyet, Yenihan’da kuyumcuların kuyum değerini ölçmek için açtıkları ofisi de ziyaret etti. Sonrasında Tarihi Manisa Bezi dokuma atölyesini ziyaret eden Başkan Ergün, pasta kursunda eğitim alan kadınlara ve el işçiliği kursiyerlerine başarılar diledi.

Yeni dikilen ağaçlara can suyu Başkan Ergün’den

Dr. Sadık Ahmet Caddesi (Kuyumcular Çarşısı) üzerinde çift yönlü güzergâh yaparak esnafları tek tek selamlayan Başkan Ergün, yeni dikilen ağaçlara da can suyu verdi. 

Çarşı Bulvarı ve İzmir Caddesi’nde ziyaretler sürdü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nin ardından Çarşı Bulvarı ve İzmir Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. 2009’dan beri yaptığı hizmetlerle vatandaşların takdirini toplayan Başkan Ergün’e esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Yapılan hizmetler için teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Başkan Ergün’e destek sözünü yineledi.

Cumhurbaşkanı vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı vatandaşlarla sohbet etti

Çocukların topları ve kırtasiye setleri Başkan Amcalarından

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, esnaf ziyaretleri boyunca vatandaşların sorularını ve taleplerini de yanıtladı. Projeler hakkında bilgilendirme yapan Başkan Ergün, çocukları da top ve kırtasiye seti armağan ederek sevindirdi.

Muhabir: Özkan ÇELİK