Manisa Valisi Enver Ünlü, ziyaret turlarına devam ediyor. Vali Ünlü, 58 bin fazla esnaf ve sanatkarın bağlı bulunduğu 92 odayı temsil eden Manisa Esnaf ve Sanatkarları Birliği’ni (MESOB) ziyaret etti. Vali Ünlü’yü MESOB Başkanı Hasan Geriter, Başkanvekili ve Manisa Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin karşıladı.

Vali Ünlü, Başkan Geriter’den yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Ünlü, Valilik koordinesinde gerçekleşen Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlama törenlerine verdiği desteklerden dolayı Geriter’e teşekkür belgesi takdim etti.

Fenerbahçeli taraftar, Icardi’nin 'Sınır dışı' edilmesi için polise şikayette bulundu Fenerbahçeli taraftar, Icardi’nin 'Sınır dışı' edilmesi için polise şikayette bulundu

MESOB Başkanı Hasan Geriter, Vali Ünlü’yı burada ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, özellikle girdi maliyetlerinin çok yüksek olmasından dolayı esnafların çok büyük sıkıntı yaşadığını söyledi, bu konuda destek istedi.

Muhabir: Özkan ÇELİK