Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaparak, yerel seçimlere yönelik mesajlar verdi. Bahçeli, MHP'nin saygın adaylarını kademe kademe açıkladıklarını belirterek, 385 adaylarını duyurduklarını ifade etti. Bahçeli, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Ayırmadan, ayrışmadan çalışacağız. Birliğin gücü ile herkese ulaşacağız." dedi.  

Bahçeli’den Özgür Özel’e ‘Dersim’ Çıkışı: Türkiye’de Dersim Diye Bir Yer Yok

MHP lideri Bahçeli, Türkiye'nin bütünlüğüne vurgu yaparak ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘Dersim’ açıklamasını eleştirerek, "Türkiye'de Dersim diye bir yer yok, olan ise tunç yüreklilerin yaşadığı Tunceli'dir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli’den ‘Kaymakam’a’ Destek: Alnından Öpüyorum

Ayrıca, Diyarbakır’ın Kulp ilçesindeki camide dua sırasında şehitlere rahmet dilemeyi es geçtiği durumu eleştiren Bahçeli, Kulp İlçesi Kaymakamı Burak Akeller’i övgüyle anarak, "Kaymakamımızı alnından öpüyor, onu yetiştiren anne babasına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

İYİ Parti’de kurultay zamanı! Yeni lider kim olacak? İYİ Parti’de kurultay zamanı! Yeni lider kim olacak?

Bahçeli’nin açıklaması şöyle:

İlçe kaymakamımız cemaatin arasındayken imam şehitlerimize rahmet içeren bölümü es geçmiş ne hikmetse. Şehitlerimize rahmet dilemeyen imamı uyarıp doğru okunmasını sağlamıştır. Sen devletin imamısın kim baskı yapabilir diye çıkışmıştır. Kuldan korkanın Allahtan korkusu olmaz. Daha sonra küçücük çizikten darp raporu almak Müslümanca bir tavır değil. Müslüman nefret saçmaz, Allah'tan başkasına asla eğilmez. Kaymakamımızı alnından öpüyor, onu yetiştiren anne babasına teşekkürlerimi sunuyorum. Konu ile ilgili hassasiyet gösteren Yerlikaya'ya teşekkür ediyorum. Bu hadiseyi fırsat bilip kaymakama saldıranları biliyoruz. Sefil amaçlarını biliyoruz ancak hiçbirine pabuç bırakmayacağız. Şehitlerimiz milletimizin gönlündedir. Cumhur'a husumet duyanlar saklandıkları deliklerden dışarı fırladı. Maklubeye kaşık sallayan alçaklar ortaya döküldü. Bayraksızlar, fetö'cüler hemen kendilerini ele verdi. Mesele sadece bir kaymakam ile imam arasında geçen olay değil. Serok Ahmet, imamın darp yalanını servis etmen, şahsın adına münafıklık alametidir.

 

Kaynak: Özkan Çelik