Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisalı milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Yerel seçimler öncesinde AK Parti’de temayül süreci devam ediyor.

31 Mart 2024’te yapılacak seçimde en iyi sonuçla ayrılmayı hedefleyen AK Parti, işi oldukça sıkı tutuyor. Başkan Genel Başkan Erdoğan olmak üzere Partinin üst düzey yöneticileri genel merkezde sık sık görüşmeler yapıyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisalı isimlerle buluştu. Erdoğan, Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Manisa milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı ve Manisa’nın ilçelerindeki AK Partili belediye başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Ömer Faruk Çelik de Oradaydı

Toplantıda, daha önce aday olmayacağını söyleyen ancak son olarak Genel Merkez’de verdiği fotoğrafla kafaları karıştıran Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in de olması dikkat çekti.

Altılı Masa’da yaprak dökümü! Altılı Masa’da yaprak dökümü!

Bahadır Yenişehirlioğlu’ndan Paylaşım

Öte yandan istişare toplantısına ilişkin AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, fotoğraf paylaşarak şu notu düştü: “AK Parti Genel Merkezi… Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Manisa İstişare Toplantımızı gerçekleştirdik. AK Parti’nin Manisa neferleri olarak; kadrolarımızın gücüyle, başarıya olan sarsılmaz inancımızla ve şehrimize hizmet vizyonumuzla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

02cff24c-5e48-42cd-bc73-4053ec8f9855GCbGwQcXoAA5rnO

Kaynak: Özkan ÇELİK