Bir dizi programa katılmak üzere Manisa’ya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Manisa temasları kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne de ziyarette bulundu. Bakan Şimşek’e Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştiren Başkan Ergün, Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından geçen 10 yıllık sürede gerçekleşen bütçe miktarının yüzde 40’ının yatırıma ayrıldığını belirterek, 30 Büyükşehir Belediyesi arasında bütçe disiplininde hep üst sıralarda yer aldıklarını söyledi. Bütçenin yüzde 40’ının yatırıma ayrılmasının muazzam bir şey olduğunu dile getiren Bakan Mehmet Şimşek, kaynakların eser anlamında millete dönmesinin önemine vurgu yaptı.

424674071 926964715467664 713105415250351126 N

Memnuniyet Şeref Defteri’ne De Yansıdı

Bakan Şimşek’in Büyükşehir’in hizmetlerinden duyduğu memnuniyet, şeref defterine de yansıdı. Ziyaret sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ni de imzlaayan Bakan Şimşek, şu cümleleri yazdı: “Zengin tarihi, güçlü istihdam kapasitesi ve yatırım potansiyeli ile ülkemizin gözde ve güzide ili Manisa’da olmaktan ve Manisa Büyükşehir Belediyemizi ziyaret etmekten ötürü memnuniyet duyuyorum.

Sanayi, tarım, ticaret ve turizm başta olmak üzere bu şehre yapılan her hizmetin, ülkemizin kazanımları için önemli olduğunu biliyoruz.

Bu bilinçle ülkemizin müreffeh yarınlarının en büyük teminatı olan Cumhur İttifakı’mızın liderliğinde vatandaşlarımızın hayatına dokunan icraatlara imza atmaya devam edeceğiz.

Çocuklar, kanser hastası çocuklar için koştu Çocuklar, kanser hastası çocuklar için koştu

Bu vesileyle, şehrimize kazandırdığı eser ve projelerden ötürü değerli Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Editör: Zerrin Ağar