Yunusemre Belediyesi'nde ateş sönmüyor! İşte Çerçi'nin faturaları Yunusemre Belediyesi'nde ateş sönmüyor! İşte Çerçi'nin faturaları

Cumhuriyet Halk Partili Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 'Türklük' işaretleri ile siyaseti birbirine karıştırdı. CHP’li Akın, Turgutlu Lisesi'nde bir grup öğrenci tarafından (Göktürk) Türk Bayrağı ile Türklük simgelerinden biri olan bozkurt işareti yapılarak çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak suç duyurusunda bulunacağı açıkladı.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN AÇIKLAMA

Söz konusu paylaşımın ardından açıklamalarda bulunan Ülkü Ocaklar Manisa İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, “Burası Turgutlu Lisesi, fotoğraf karesindeki kardeşlerim ise Ülkü Ocakları Turgutlu İlçe Başkanlığımızın yiğit bozkurtlarıdır. Savcılığa yapacağınız suç duyurusu karşısında, kıymetli hocamızın Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanlığı olarak başta hukuki olmak üzere her koşulda yanındayız. Ülkü Ocakları ve Ülkücü Türk gençliği olarak Türk ve Türkiye düşmanlarını rahatsız etmeye devam edeceğiz.” sözleriyle CHP’li Akın’a yüklendi. 

Kaynak: Özkan Çelik