Gönüllü gençler Manisa'nın kalbinde taht kurdu Gönüllü gençler Manisa'nın kalbinde taht kurdu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, başkan yardımcıları ve mahalle muhtarlarıyla birlikte belediyenin öz kaynaklarıyla gerçekleştirilen projelerin açılışı ve temeli atılacak olanlar için yapılan son hazırlıkları inceledi. Açılış töreni, 12 Ocak Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Başkan Akın, 50 milyon TL'nin üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen Cuma Pazarı'nı ziyaret etti. Başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, daire müdürleri ve teknik ekip ile birlikte yapılan incelemelerde, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Çetin Akın ve beraberindekilerin ikinci durağı Albayrak Mahallesi'nde kazandırılacak olan Çocuk Kültür Sanat Merkezi oldu. Mevcut düğün salonunun bu merkeze dönüştürüldüğü alandaki çalışmaları titizlikle takip ettiler.

Ayrıca Başkan Akın, temmuz ayında temeli atılan ve yakın zamanda hizmete girecek olan Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi'ni inceledi. Ergenekon Mahallesinde hizmet verecek olan Ekrem Gürel Kültür Merkezi ve Kadın Sığınmaevi ile Selvilitepe Spor Kompleksi'nin proje alanında da teknik incelemelerde bulundu.

Açılışlara, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Mithat Erden, Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel, Bozkurt Mahalle Muhtarı Hüsnü Nişli, Özyurt Mahalle Muhtarı Halil İlyas Çapraz, Turgutlar Mahalle Muhtarı Tekin Öztürk, Yiğitler Mahalle Muhtarı Veysel Çakır, Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya, Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Necati Gürkıvrak, Turgutlu Belediyesi Daire Müdürleri ve teknik ekip de eşlik etti.

Başkan Çetin Akın, projelerle ilgili değerlendirmesinde, "Turgutlu'muza yaptığımız yatırımlar hızla yükseliyor. Her çalışmamızda, her projemizde en iyisini, en güzelini yaparak görev süremiz boyunca Turgutlu için önemli projelere imza attık. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in katılımıyla 12 Ocak Cuma günü bu projelerin toplu açılış ve temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Verdiğimiz sözleri bir bir tutmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Necati Gürkıvrak ise Cuma Pazarı'nın sadece Manisa'nın değil, Ege Bölgesi'nin en güzel ve donanımlı pazar yeri olduğunu belirterek, Başkan Çetin Akın ve ekibine yılların sorununu çözüme kavuşturdukları için teşekkür etti.

Kaynak: İHA