Fenerbahçe'de kazan kaynıyor! Aziz Yıldırım'dan bomba hamle! Fenerbahçe'de kazan kaynıyor! Aziz Yıldırım'dan bomba hamle!

25 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da oynanacak mücadele öncesinde tüm Manisalıları maça davet eden Kulüp Başkanı Bora Çaylan, taraftarlarının desteğiyle Avrupa’da bir zafere daha imza atacaklarını vurguladı.

FIBA Europe Cup’ta ülkemizi başarıyla temsil eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, 25 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da gruptaki 2’nci maçı için gün sayıyor. Sezonun en formda ve iyi basketbol oynayan takımlarından biri olan Manisa BBSK, Avrupa’da bir galibiyet için daha parkeye çıkacak. İlk maçında deplasmanda Bakken Bears’ı mağlup ederek kupaya iyi bir başlangıç yapan Potanın Tarzanları, gruptaki 2’nci maçında İsveç temsilcisi Norrkoping Dolphins’i Muradiye Spor Salonu’nda ağırlayacak.

“CUMHURİYET BAYRAMI HAFTASINDA ŞÖLEN HAVASI OLUŞTURALIM”

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Sezona hem Süper Lig’de hem de Avrupa Kupası’nda çok iyi bir başlangıç yaptık. FIBA Europe Cup’taki ikinci maçımızda Norrkoping’i Manisa’da ağırlayacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle evimizde yenemeyeceğimiz bir takım yok. Onların desteğiyle daha da büyüyoruz. Bu maçta da tüm taraftarlarımızı, tüm Manisalıları Muradiye Spor Salonu’na davet ediyorum. Cumhuriyet Bayramımızın 100’üncü yılına denk geldiğimiz 29 Ekim haftasında salonumuzda bir şölen havası oluşturalım. Bir kez daha taraftarlarımıza tribünleri kıpkırmızı dolduruyoruz, Muradiye'de buluşuyoruz diyorum” ifadelerini kullandı. Mahmut ASLAN

Editör: Zerrin Ağar