Türkiye’nin en lezzetli festivallerinden olan Emiralem Çilek Festivali, ziyaretçileriyle buluşmak için gün sayıyor. Menemen Belediyesi tarafından bu yıl 14. kez gerçekleştirilecek olan organizasyon için hazırlıklar hummalı bir şekilde sürüyor. Belediye ekipleri festival alanındaki son hazırlıklarını hazırlarken, Emiralemliler de tarlalarındaki en güzel çilekleri, festival gününe hazırlıyor.

 “Lezzeti merkezinde tadın”

Emiralem’in lezzetli çileğiyle birlikte, birçok yöresel ürünün de ziyaretçilerle buluşacağı festivalde, çocuklar için de yüz boyama etkinlikleri, yarışmalar ve sürpriz programlar yer alacak.

Emiralem Çilek Festivalinin her geçen yıl ziyaretçi rekoru kırdığını ifade eden Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, şöyle konuştu:

Denizli-Manisa yolunda kaza… Traktör ikiye bölündü! Denizli-Manisa yolunda kaza… Traktör ikiye bölündü!

“Festivale gelenler, unutamayacağı anlar yaşayacak. Menemen’imizin bereketli topraklarından adeta birbirinden güzel tarım ürünleri fışkırıyor. Doğanın bize sunduğu bu muhteşem nimetler, Türkiye’nin her yerine gönderildiği gibi farklı ülkelere de ihraç ediliyor. Dolayısıyla lezzeti tüm dünya tarafından kabul edilen çileğimizi, tam da merkezi olan Emiralem’de birbirinden keyifli etkinliklerle tatmak isteyen, çilekli farklı ürünleri de yerinde görmek isteyen herkesi, 11-12 Mayıs tarihlerinde Emiralem’e bekliyoruz.”

Kaynak: İHA