Tariş İncir Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bircan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Germencik Tariş İncir Kooperatifi’nin 26 Ekim 2023’de yapılan seçimde ayak oyunlarından dolayı Tariş İncir Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan bugün itibariyle istifa ediyorum" dedi.

İzmir’de ortalık karıştı… Göztepe taraftarları ile iş yeri çalışanları arasında kavga! İzmir’de ortalık karıştı… Göztepe taraftarları ile iş yeri çalışanları arasında kavga!

Tariş İncir Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bircan, görevinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından kendi imzasını taşıyan istifa dilekçesi ile duyuran Bircan, "Değerli ortaklarımız, Germencik Tariş İncir Kooperatifi’nin 26 Ekim 2023’de yapılan seçimde ayak oyunlarından dolayı Tariş İncir Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan bugün itibariyle istifa ediyorum. Bugüne kadar içmedim içirmedim, yemedim yedirmedim, çalmadım çaldırmadım. Söz verdiğim gibi ortaklarımızı asla ezdirmedim. Bana sadece iftira ve çamur atarlar onlarla da ilgili gereken yasal işlemleri başlatacağım. Bu seçimde gelip oy kullanan, oy veren tüm ortaklarımıza teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun, haklarınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA