Konya’da düzenlenen Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın son ayak yarışlarında 2017 yılının şampiyonları belli oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulubü’nün başarılı sporcusu Kamil Kırbaş, süper street ve pro street kategorilerinde sezonu Türkiye şampiyonu olarak tamamdı. Yeşil-beyazlı kulübün diğer sporcuları İbrahim Nişli de 300 cc kategorisinde Türkiye şampiyonu olurken, Murathan Yiğit Yıldız da Türkiye 3.’sü olmayı başardı.

Türkiye Motosiklet Federasyonunun (TMF) 2017 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası'nın son ayak yarışları Konya'da gerçekleştirildi. Saraçoğlu Spor Tesisleri Drag Pisti'ndeki şampiyona sonunda, 2017 yılının şampiyonları belli oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları Kamil Kırbaş, İbrahim Nişli ve Murathan Yıldız da başarılı performanslarıyla kürsüdeki yerini aldı. Bu anlamda Kamil Kırbaş, süper street ve pro street kategorilerinde sezonu Türkiye şampiyonu olarak tamamlarken, İbrahim Nişli de 300 cc kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Öte yandan 300 pro sınıfında da Murathan Yıldız 12 saniye 567'lik zamanıyla pist rekorunu kırdı ve Türkiye 3.’sü oldu.

TÜM BRANŞLARDA ZİRVEYİ AMAÇLIYORUZ

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü altındaki bireysel ve takım branşlarında başarıyı amaçladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, “ Ulusal ve uluslararası turnuvalarda sporcularımız elde ettiği başarılarla bizleri gururlandırıyor. Motor sporlarında da sporcularımız 2017 yarış takviminde elde ettiği derecelerle kulübümüzü en iyi şekilde temsil etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesi olarak sporcularımızı kutluyor, daha nice zaferlere imza atacağına inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim