Geçtiğimiz günlerde Manisa Merkez Süper Amatör Lig Takımlarından Manisa Sanayispor’da Başkanlık koltuğuna oturan Horozköyspor’un eski yöneticisi Turhan İnan, Süper transferlerle startı verdi. Geçtiğimiz dönemlerde Manisaspor’un formasını Süper Lig de giyen Ferhat Çökmüş ve TFF 1. Lig de Siyah Beyazlı formayı terleten Murat Tosun, yeni sezonda Manisa Sanayispor’un başarısı için ter dökecekler. Geçtiğimiz sezon Manisa Merkez Süper Amatör Lig de Play-off hedefine ulaşan Manisa Sanayispor’da mevcut yönetim maddi imkansızlıklar nedeniyle göreve bırakmış ve başkanlık koltuğuna Horozköyspor’un eski yöneticisi Turhan İnan oturmuştu. İlk iş olarak takımın antrenörü Niyazi Küçüker ile anlaşan Başkan Turhan İnan, transfer bombalarını öyle bir patlatmaya başladı ki herkesin ağzı açık kaldı.

SÜPER LİG ARENASINDAN AMATÖR KÜMEYE

Geçtiğimiz dönemlerde Süper Lig de Trabzonspor ve Manisaspor’un formasını terleten Ferhat Çökmüş, son olarak TFF 1. Lig Takımlarından Adana Demirspor7un başarısı için ter dökmüştü. Tecrübeli defanns oyuncusu yeni sezonda Manisa Merkez Süper Amatör Lig Takımlarından Manisa Sanayispor’un başarısı için ter dökecek.

MURAT TOSUN’DA İMZALADI

Son olarak Bergama Belediyespor’un formasını giyen Murat Tosun ise geçtiğimiz dönemlerde TFF 1. Lig arenasında Manisaspor’un başarısı için ter dökmüştü. Ferhat Çökmüş ve Murat Tosun dün Başkan Turhan İnan ile bir araya geldiler ve Manisa Sanayispor’la sözleşme imzaladılar.

İNAN, “ BU DAHA BAŞLANGIÇ”

Manisa Sanayispor Kulübü Başkanı Turhan İnan yaptığı açıklamada, “ Çıkabileceğimiz en üst lige kadar çıkmak istiyoruz. Hedefimiz Manisa Sanayispor7u en iyi yerlere taşımak. Ses getiren transferlere imza atmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” diye konuştu

Editör: TE Bilişim