Manisaspor forması altında iki sezon da 24 gole imza atan Bahattin Köse, geçtiğimiz sezon Manisaspor ‘un kalesinde adeta devleşen ve takımın ligde kalmasında büyük pay sahibi olan İsmail Şahmalı ,Manisaspor ’un defansın da son iki sezondur takımın değişmez ismi olan Erman Bulucu ve orta sahanın dinamosu Savaş Yılmaz gibi takımın omurgasını oluşturan isimler ile yolların ayrılmasını izlemekle yetinen Sait Karafırtınalar bugünkü olumsuz tablonun mimari oldu.

MERGEN NE YAPSA ‘EVET’ DEDİ

Geçtiğimiz sezon kritik dönemde kadro dışı bırakılan futbolcular konusunda başkan Abdullah Mergen’e karşı gelemeyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, bu yıl da Başkan Abdullah Mergen’in transfer döneminde yaptığı her icraata, “ Tamam” dedi. Manisaspor’da şu anda tablo içler acısı bir halde. 18 takımlı ligde puan alamayan iki takım var. Bunlardan biri Manisaspor diğeri ise Denizlispor.

GİDENLER ŞOV YAPIYOR

Geçen sezonun sonuyla beraber Manisaspor'dan ayrılan isimlerden Bahattin Köse, Savaş Yılmaz ve Erman Bulucu yeni takımlarıyla sezona rüya gibi bir giriş yaptı. Bahattin takımıyla daha sezonun ilk maçının ilk dakikasında golü bulurken, Savaş Yılmaz da Adana Demirspor'la çıktığı ilk maçın 3. dakikasında enfes bir gole imza attı. Ligin ikinci haftasında ise Erman Bulucu Eskişehir deplasmanında takımın ilk golünü atarak Elazığspor’un galibiyetinde önemli bir paya sahip oldu.

Öte yandan geçen sene Manisaspor’dan ayrılan Ufuk Budak ise Manisaspor’a karşı asist yaparak Samsunspor’un golüne katkı sağladı.

LİGİN EN FAZLA GOL YİYEN İKİNCİ TAKIMIYIZ

Lig de oynadığımız iki maçta 2 yenilgi aldık. Bu iki maçta kalemizde 5 gol görürken ağlara ise sadece 1 gol bırakabildik. Şu anda lig de ikinci hafta maçları sona ererken kalemizde gördüğümüz 5 golle  en fazla gol yiyen takım sıralamasında Adana Demirspor ile 2’inciliği paylaşıyoruz. Grubumuzda 6 golle kalesinde en fazla gol gören takım 6 golle Balıkesirspor. Manisaspor ve Adana Demirspor ise iki maçta kalesinde 5 gol gördü. Şu anda lig de en az gol atan takım sıralamasında ise altı takım arasında yer alıyoruz.  Sonuç olarak ilk iki hafta da çok kötü bir tablo ortaya çıktı.

Editör: TE Bilişim