KULİS HABER ÖZEL

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta açık ara liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı performansı süper lig ekiplerinin de dikkatini çekiyor. Her hafta rakiplerine sahayı dar eden yeşil-beyazlılar ’da başarılı sağ bek Mehmet Yılmaz’a Süper Lig’den talip çıktı. Bursaspor’un scout ekibi tarafından Bergama Belediyespor maçında izlenen 22 yaşında ki futbolcu sergilediği performans ile Bursaspor scout ekibinin beğenisi topladı.

DEVRE ARASI TEKLİF YAPABİLİRLER

Bursaspor kadrosunda bulunan sağ bek Barış Yardımcı’ya alternatif oyuncu aradığı öğrenildi. Bursaspor teknik heyeti Mehmet Yılmaz’ı devre arasına kadar izleyeceği, sergileyeceği performans doğrultusunda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kapısını çalması bekleniyor

FUTBOLA SAMSUNSPOR ’DA BAŞLADI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sağ beki Mehmet Yılmaz futbol hayatına Samsunspor alt yapısında başladı. 22 yaşında ki futbolcu sırasıyla Keçiörengücü, Fatih Karagümrük ve Tarsus İdman Yurdu formalarını giydi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’a geçen sezon başı transfer olan Mehmet Yılmaz bu sezon yeşil-beyazlı forma ile 11 lig maçına çıktı ve 1 gol attı.

Editör: TE Bilişim