SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta 4 haftadır galip gelemediği için rakipleriyle arasındaki puan farkını 10'dan 4'e indiren Manisaspor'un taraftarları, pazar günü oynanacak Ankaragücü maçı için seferber oldu.

"19 Mayıs'ta 10 bin Tarzan" sloganıyla harekete geçen taraftarlar, kritik karşılaşmada 19 Mayıs Stadı'nı doldurmak için biletlere hücum etti. Dün 2 TL'den satışa çıkarılan biletlerin şu ana kadar 6 bininin satıldığı, maç saatine kadar bu sayının 10 bine çıkacağı bildirildi.

Yönetim hafta başında Ankaragücü seyircisine ayrılan Gediz yönündeki kale arkası biletlerinin fiyatını 50 TL olarak açıklamış, Manisasporlu taraftarlar ise sosyal medyada bu karara tepki göstermişti.

Kapalı alt tribün biletlerinin tümü ile maraton tribün biletlerinin büyük bölümünün satıldığı belirtilirken, 1965 Manisaspor Taraftarları Derneği Başkanı Altan Çakıcı, "Pazar günü 10 bin taraftarımızla takımımızın yanında olacağız" dedi.

Öte yandan zorlu randevu için geri sayıma geçen siyah beyazlı ekipte uzun süredir sakat olan Berk'in de iyileşmesiyle eksik kalmadı. Bugünkü antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Taner Taşkın, şunları söyledi:

"Bu takımı zirveye sizler getirdiniz, şampiyonluğa da siz taşıyacaksınız. Mutlu sona 5 maç kaldı. Bunların 3'ünü sahamızda oynayacağız. Yani avantaj bizde. Ankaragücü'nü yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatacağınıza inanıyorum."
Editör: TE Bilişim