Manisaspor'da şok üstüne şok yaşanıyor. Transfer yasağının kalkmamasının ardından Manisaspor'da sert rüzgarlar esmeye başladı. Dün futbolcuların antrenmana çıkmamasının ardından bugünde Mehmet Altıparmak bu şartlar altında ben yokum dedi ve Manisaspor ile yollarını ayırdı.
TFF 1.Ligde mücadele edecek olan Manisaspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak şoku yaşandı. Transfer yasağını kaldıramayan ve zor günler geçiren kulüpte kavga şoku yaşandı. Başkan Abdullah Mergen ile tartıştığı iddia edilen Mehmet Altıparmak'ın dün gece tesisleri terk ettiği öğrenildi. Altıparmak'la birlikte yeni transferlerden Berkay ve Göksu da tesisleri terk etti. Manisaspor an itibariyle alternatif hoca arayışlarına başladı.
TAKIM DAĞILIYOR
TFF 1.Lige yükseldiği günden bu yana maddi imkansızlıklarla boğuşan Manisaspor'da Başkan Abdullah Mergen ve ekibinin kurduğu takım dağılmak üzere. Transfer yasağını bir türlü kaldıramayan Manisaspor'da Berkay Samancı ile Göksu Alhas arkadaşlarıyla vedalaşıp tesislerden ayrıldı. İki oyuncunun ayrılmasının ardından diğer isimlerinden kulüple bağlarını koparmaya hazırlandığı öğrenildi.
TARAFTARIN SABRI TAŞTI
Abdullah Mergen yönetimindeki Manisaspor'un yaşadığı kaosa sesiz kalmayan Manisaspor taraftarı dün sosyal medyada Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'i topa tuttu. Mergen'i istifaya davet eden taraftarların bugün tesislere gidip yönetimi protesto etmesi bekleniyor.
Editör: TE Bilişim