Birikmiş alacakları ve primlerini alamayan Manisasporlu yabancı futbolcular Slavko Perovic, Nikola Mikic, Daniel Dimov, Billal Sebaihi, Iyayi Atiemwen, Axel Meye ve Christ Bakaki’nin maddi sorunları öne sürerek antrenmana çıkmak istemediler.

ÖNCE FATİH TEKKE SONRA MERGEN KONUŞTU

Yabancı futbolcuların boykot olayı üzerine teknik direktör Fatih Tekke yabancı futbolcular ile bir konuşma yaptı. Daha sonra Başkan Abdullah Mergen ile de konuşan futbolcular ikna edilerek antrenmana çıktılar.

Şimdilik çözülen boykot krizin her an yeniden patlak verebileceği öğrenilirken, koltuk sevdası yüzünden Manisaspor başkanlığından istifa etmeyen Abdullah Mergen para arayışına başladığı öğrenildi.

YERLİ OYUNCULAR DA RAHATSIZ

Manisaspor yönetimi tarafından futbolculara verilen sözlerin yerine getirilmemesi yabancı oyuncular kadar yerli oyuncuları da rahatsız ediyor. Emeklerinin karşılığı alamayan siyah-beyazlı futbolcuların Altınordu maçı sonrası ödeme yapılmazsa gelecek hafta antrenmanlara çıkmayacağı iddia edildi.

FATİH TEKKE ‘BİZİM DIŞIMIZDAKİLERDE GEREĞİNİ YAPSIN’ DEMİŞTİ

Manisaspor teknik direktörü Fatih Tekke’nin tüm bu yaşananları sonrası büyük rahatsızlık duyduğu geciken ödemelerle ilgili bir kaynak bulunmazsa radikal kararlar alabileceği iddia edildi.

Öte yandan Fatih Tekke Çarşamba günü basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda ‘Yalanın olduğu yerde ben olman’ ve ‘Bizim dışımızdakilerde gereğini yapsın” diyerek Abdullah Mergen ve yönetime net bir mesaj vermişti.

Editör: TE Bilişim