İkinci yarı hazırlıklarını Halil Onultmak tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile sürdüren yeşil-beyazlılarda devre arası yapılacak transferler şekil almaya başladı. En az beş takviye ile kadrosunu güçlendirecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kastamonuspor'un stoperi Murat Türkan ve Samsunspor'un başarılı orta sahası Muharrem Efe'yi gündemine aldı.
MUHARREM EFE İMZAYA YAKIN
Manisa Büyükşehir Belediyespor 'un Samsunspor'dan transfer etmeyi planladığı 26 yaşında ki orta saha oyuncusu Muharrem Efe'nin imzaya yakın olduğu öğrenildi. Başarılı orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşıldığı ancak futbolcunun Samsunspor ile olan bonservis sorununu çözdükten sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor'a imza atacağı öğrenildi.
14 RESMİ MAÇTA FORMA GİYDİ
Sakarayaspor altyapısında futbol hayatına başlayan Muharrem Efe bu sezon Samsunspor forması altında 14 resmi maça çıktı. 12 TFF 1.Lig ve 2 Türkiye kupası maçında forma alan 26 yaşındaki futbolcu orta saha sergilediği mücadeleci performansı ile dikkat çekiyor.

MURAT İÇİN KASTAMONUSPOR ZORLUK ÇIKARTIYOR
Manisa Büyükşehir Belediyespor ‘un ilgilendiği bir diğer oyuncu Murat Türkan'ın kulübü Kastamonuspor bu transferde zorluk çıkartıyor. Tecrübeli defans oyuncusu bırakmak istemeyen Kastamonuspor yüksek bonservis bedeli isteyerek transferi yokuşa sürüyor.
MURAT GELMEK İSTİYOR
Kastamonuspor'un 33 yaşındaki stoperi Murat Türkan ise Manisa Büyükşehir Belediyespor'a gelmeye sıcak bakıyor. Kulübüyle olan sorunu çözmeye çalışan tecrübeli oyuncunun Cuma gününe kadar yeşil-beyazlı kulübe net bir cevap vereceği öğrenildi.
Öte yandan Murat Türkan bu sezon 14'ü Spor Toto 2.Lig ve 1 Türkiye Kupası olamsk üzere 15 resmi maçta forma giydi.
Editör: TE Bilişim