TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Şanlıurfaspor karşısında alınan 3-0’lık farklı galibiyet keyifleri yerine getirdi. Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaştığı rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Zafer Şensoy’un daha maçın başında kaçırdığı yüzde yüzlük net gol pozisyonu atılacak olan gol veya gollerin habercisiydi. Karşılaşmada dakikalar 16’yı gösterirken kullanılan en direkt serbest vuruşta topun başına geçen kaptan Ufukhan Bayraktar attığı muhteşem golle perdeyi açan isim oldu. Ufukhan Bayraktar’ın attığı muhteşem golden sonra ise Manisa Büyükşehir Belediyespor tribünleri sevinçten adeta yıkıldı.

BAŞKANLAR ERGÜN VE AKTAN İLE YÖNETİMİN GOL SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Şanlıurfaspor maçının 16. dakikasında Ufukhan Bayraktar’ın attığı muhteşem gol, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, asbaşkan Orkun Şıktaşlı, futbol şube sorumlusu Hakan Kadayıfçılar ve yönetim kurulu üyesi Özcan Nalbantlar başta olmak üzere tribünleri dolduran taraftarları sevinçten çılgına çevirdi. Kaptan Ufuk Bayraktar’ın kullanmak üzere topun başına geçtiği en direkt serbest vuruşu dikkatle izleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Özcan Nalbantlar ve tribünleri dolduran futbolseverler, meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasının ardından büyük bir sevinç yumağı oluşturdular.

BAŞKAN MEVLÜT AKTAN MAÇIN ARDINDAN SOYUNMA ODASINDA TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARI KUTLADI

Maçın son düdüğünün çalmasının ardından soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Başkan Aktan, “ Arkadaşlar bugün kazanma adına elinizden gelenin çok daha fazlasını yaptınız. İşte biz buyuz. Bize yakışan futbol ve sonuç budur. İnşallah bundan sonraki süreçte kendi sahamızda aldığımız başarılı sonuçları deplasman maçlarına da yansıtacağız. Sizlerden şimdi Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Konya Anadolu Selçukspor maçında galibiyet bekliyoruz. Sizler bunu başarabilecek güçte ve kalitedesiniz. Hepinizin ayağına ve yüreğine sağlık. Bugün bizlere burada büyük bir sevinç yaşattınız. İnşallah bu sevinci Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Konya Anadolu Selçukspor maçında da yaşayacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim