Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, TBMM’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye CHP’li Musa Çam tarafından hakarete varan sözler sarf edilmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

MHP’li Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“DENGESİZ VE AHLAKSIZCA”

“13 Mart 2018 günü, TBMM yine büyük bir utanca sahne olmuştur. Meclis kürsüsünden konuşma yapan CHP'li ahlâk yoksunu bir vekil, söylediği sözlerle haddini ziyadesiyle aşmış, edepsizliğini provokatör bir yaklaşımla belli etmiştir. CHP’nin kendi gibi Kandil’e selam çakan ve terörist sevici milletvekili Musa Çam, konuşmaktan aciz karakterini, çamurlaşarak göstermiş, densiz ve dengesiz tavrını ahlâksızca gün yüzüne çıkarmıştır.

ÖNCEKİ SÖZLERİN HATIRLATTI

CHP’nin sorunu nedir? Telaş ve paniklemesi Türk Milletinin milli birlik ve beraberlik yolunda güçlenmesini hazmedemeyişinden midir bilinmez. Daha önce de belirttiğimiz gibi, ‘CHP, konuşması için fırsat verdiği ve başıboş bıraktığı kendini bilmezlerini ya tasmalamak yada adliyenin yolunu iyice ezberlemek zorundadır. Üçüncü bir seçenek ise, tarafımızca saklı tutulmaktadır.’

“ŞEREF YOKSUNLARI”

Hatta bazıları bu üçüncü seçeneği tehdit olarak algılamıştı. Biz de "Cenab-ı Allah'a havale etmektir" demiştik. Dün ne söylediysek, bugün de aynısı geçerlidir. Şimdi gelelim Meclis’teki arbedeye. TBMM’ye gerek sözleri gerek karakteri ile yakışmayan vekiller ya bulunduğu konumun ağırlığına uygun davranacak yada o şerefli ağırlık, tüm şeref yoksunlarını jet hızıyla bir silindir misali ezip geçecektir.

ŞEFKAT ÇETİN’Lİ GÖNDERME

Devletin ‘şefkat’ dolu kollarına yakışmayanlar, elbette ki devletin ‘çetin’ ve okkalı tokadını yemeyi de hak etmiş sayılır. Saygısızlığa hadsizliğe gerek yoktur. Ülkücüler bu zevatı affetmeyecek, bu yapılan hainliği asla unutmayacaktır. Meclis’te yeri olmayan bu kişi üç oturum ceza almış fakat bu ceza bizce çok yetersiz gelmiş ve öfkemizi dindirmemiştir. Hepimiz, ‘önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen Saygıdeğer Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin birer evlatlarıyız. Bir baba misali merhametli yüreğinin sıcaklığını bizler den esirgemeyen liderimizin fikri fikrimiz, yolu yolumuzdur. Onu hedef alan her bir kelime, bize gelmiş sayılır. Bu düşünce ile hareket eden, sağlam duruşlarıyla, bilinçli tutum ve tavırları ile gereğini yapan Saygıdeğer MHP’li Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Son olarak, Vatan uğrunda, dava mücadelesinde ömrünü feda eden bu asil insanı, haince pis ağzına alan ahlaksız zihniyetleri asla unutmayacak ve affetmeyeceğiz.”

Editör: TE Bilişim