CHP’li Bilgin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Saruhanlı için önemsediğimiz, hepimizin geleceğini ilgilendiren bir irade beyanında bulunduk ekip arkadaşlarım ile birlikte. Siyaset iddia  ve bir hedef işidir. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevine üyelerimizin tercihi ile geldiğim günden bu yana, görevimin gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.

Ayrıca dört buçuk yıldır Büyükşehir Belediye meclis üyesi CHP Grup Başkanvekili olarak yaptığımız hizmetlerin, Saruhanlı halkından gelen istek, talep ve teveccühlerin bana yüklediği sorumluluk gereği bir üst basamağa taşıma motivasyonum oluştu. Çalışmalarımı, hizmetlerimi doğduğum, büyüdüğüm, havasını teneffüs ettiğim Saruhanlı'mıza Belediye başkanı sıfatıyla sürdürmek istiyorum.

Şehirlerin hikayelerini yazanlar o şehirde yaşayanlardır. Ben ve arkadaşlarım yeni bir Saruhanlı hikayesi yazmak için dinlenmemek üzere yola çıktık. Saruhanlı CHP Belediye Başkan Aday adaylığımı buradan beyan ederek siz değerli hemşehrilerimle paylaşıyorum. Gülümseyen bir Saruhanlı mümkün. Ve bunu hep birlikte başaracağız..!"

Editör: TE Bilişim