Şehzadeler ilçesindeki tam otomasyonlu otopark arkasındaki okul kıyafeti satan dükkanda gerçekleşen kıyafet dağıtımına CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, CHP Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Cebeci ve CHP Manisa İl Teşkilatı yönetimi katıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilere partinin mahalle temsilcileri aracılığı ile ulaşan CHP Manisa İl Kadın Kolları, 150 öğrenciyi hayırseverlerin katkılarıyla alınan herbiri toplam150 lira olan okul kıyafeti ve çanta hediye etti. Okul kıyafetlerine kavuşan öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, aileleri CHP'li kadınlara teşekkür etti.

PROJE DEVAM EDECEK

Kıyafet dağıtımı sonrası bir açıklama yapan CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, eğitimde fırsat eşitliği ve parasız eğitim vurgusu yaptı. Gelecek sene okul kıyafetlerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye eşyalarını da karşılayacaklarını dile getiren Karabulut, "CHP olarak daha önce bayramlarda gerçekleştirdiğimiz bir projenin benzerini, okulların açılmasıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler için hayata geçirdik.

'Bir Öğrenci de Sen Giydir' projesi ile hayırseverlerimizin de desteğiyle150 öğrencimizin okul kıyafetlerinin yanı sıra çantalarını da temin ettik. Elimizden geldiğince bu tür sosyal sorumluluk projelerini sürdürmeyi düşünüyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim