Haber: Burhan AKDEMİR

AK Parti ile ilgili flaş iddialar konuşuluyor. AK Parti’nin Manisa’da 4 ilçede adayını belirlediği ve bu isimlerin kısa zaman içerisinde kamuoyuna da açıklanacağı öne sürüldü.

ÇERÇİ VE ÇELİK GÖREVE DEVAM

AK Parti’de en çok merak edilen konular arasında Merkez ilçeler geliyordu. Merkez ilçeler konusunda AK Parti’nin kararını verdiği ve mevcut isimlerle yola devam edeceği konuşuluyor.

AK Parti’nin Şehzadeler’de Ömer Faruk Çelik’i, Yunusemre’de ise Mehmet Çerçi’yi tekrar aday göstermesi bekleniyor.

İKİ İLÇEDE DEĞİŞİKLİK

AK Partili belediyelerden bazıları 3 dönem kuralına takılıyor. Bunlardan ikisi Akhisar ve Saruhanlı belediyeleri. Akhisar’da Salih Hızlı, Saruhanlı’da da Hüseyin Yaralı belediye başkanlığı görevini yürütüyor.

Ancak AK Parti’nin her iki isimle de yola devam etmeyeceği konuşuluyor. İddialara göre AK Parti Akhisar’da Akhisarspor Başkanlığı görevini de yürüten ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti’den üye olan Hüseyin Eryüksel’i aday gösterecek.

Saruhanlı’da ise aday olarak Burhan Tezcan’ın aday olacağı ifade ediliyor. AK Parti’de Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen’in de aday gösterilmeyeceği konuşulurken yerine Regaip Topuz'un aday olacağı dile getiriliyor. AK Parti’nin diğer ilçelerde mevcut başkanların devam edeceği konuşuluyor.

Editör: TE Bilişim