İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, ”Sayın Ferdi Zeyrek, mal varlığını açıklamadın. Anlaşılan o ki kapalı kapılar ardında DEM Partiyle yaptığın pazarlıkları da, onlara hangi daire başkanlıklarını teslim edeceğini de açıklamayacaksın.” İfadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’i işaret ederek, açıklamalarda bulundu.



İYİ Partili Özcan, şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Ferdi Zeyrek, mal varlığını açıklamadın. Anlaşılan o ki kapalı kapılar ardında DEM Partiyle yaptığın pazarlıkları da, onlara hangi daire başkanlıklarını teslim edeceğini de açıklamayacaksın. Ama bu millet günü gelince herkese hakkettiği cevabı verecektir. Tıpkı 31 Mart tarihinde olacağı gibi. Ama biz şimdiden size söylüyoruz. Eski adıyla HDP yeni adıyla DEM Partisiyle yaptığınız iş birliğini sandıktan öteye götürmeyin. Daha göreve gelmeden kimseyle pazarlık içerisinde olmayın.” Dedi.

İşte Gürhan Özcan'ın yayınladığı video:

Yunusemre Belediyesi ne yapacak? Belediye başkanı konuştu! Yunusemre Belediyesi ne yapacak? Belediye başkanı konuştu!

Kaynak: Haber Merkezi