Türkiye'de yaşlılar için yeni düzen! YADES başlıyor! Türkiye'de yaşlılar için yeni düzen! YADES başlıyor!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında gerçekleşen ilk kabine toplantısı yaklaşık 3 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan Antalya'daki teleferik kazası ve Beşiktaş'taki yangın faciasıyla ilgili 'cinayet' dedi. Antalya'da bir kişi, Beşiktaş'ta 29 işçi hayatını kaybetmişti. Erdoğan 31 Mart Seçimleri için kazananın sandık ve demokrasi olduğunu söyledi.

"MUHALEFETTEN GELEN ELEŞTİRİLERE RAĞMEN KÖPRÜ VE OTOYOLLARIMIZIN TRAFİĞİ NE KADAR RAHATLATTIĞINI GÖRMÜŞ OLDUK"

Muhalefetten gelen eleştirilere rağmen köprü ve otoyollarımızın trafiği ne kadar rahatlattığını bir kez daha görmüş olduk. Kamu özel işbirliğiyle devletin kasasından tek kuruş çıkmadan hayata geçirdiğimiz projelerimizin milletimizin hayatını kolaylaştırmasının yanında ülke ekonomisine katkıdan dolayı memnuniyet duyuyoruz.

"TELEFERİK KAZASIYLA HEPİMİZİN YÜREKLERİ DAĞLANMIŞTIR"

Bayramın üçüncü günü teleferik kazasıyla hepimizin yürekleri dağlanmıştır. 174 insanımız kabinlerde saatlerce mahsur kaldı. AFAD ve Silahlı kuvvetlerimizin başta olmak üzere devletimizin birimlerinin yoğun gayretiyle vatandaşımızın tamamını burunları kanamadan kurtardık. Gece gündüz demeden büyük bir titizlikle 2 bin 200'den fazla personelimize teşekkür ediyorum. Yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Yaşanan ihmalle ilgili kusuru, sorumluluğu olanlarla ilgili yargımız süratle harekete geçmiştir.

Detaylar gelecek...

Editör: Nuray Bozkurt