Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Saruhanlı ve Ahmetli’yi ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlar Cumhur’un adaylarını bağrına bastı.

Gözler 2 Mayıs’a çevrildi… Erdoğan-Özel görüşmesinin yeri ve saati belli oldu Gözler 2 Mayıs’a çevrildi… Erdoğan-Özel görüşmesinin yeri ve saati belli oldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumartesi günü dolu dolu bir program geçirdi. Başkan Ergün seçim çalışmaları kapsamında bugün Saruhanlı ve Ahmetli’deydi.

Saruhanlı'ya ziyaret

Başkan Ergün yoğun programına Saruhanlı’dan başladı. Başkan Ergün, Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Ekrem Cıllı ile Nuriye, Lütfiye ve Kumkuyucak Mahallerini ziyaret ederken, vatandaşlar Cumhur'un adaylarını bağrına bastı.
Başkan Ergün’e, Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Ekrem Cıllı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP ve AK Parti İlçe Teşkilatları eşlik etti.

Nuriye'de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün ve Cıllı daha sonra seçim otobüsü ve kalabalık araç konvoyuyla Lütfiye Mahalle'sini ziyaret etti.

Başkan Ergün ve Cıllı'ya destek vurgusu yapan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.

İlçede son olarak Kumkuyucak Mahallesini ziyaret eden Başkan Ergün ve Cıllı, ilgiyle karşılandı.

Destek sözü verdiler

Saruhanlı'da, ziyaret edilen her mahallede vatandaşlar Cumhur'un adaylarını bağrına basarken, 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek sözü verdi.

Ahmetli’ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesine çıkarma yaptı.

Mandallı Mahallesi'nden başlayan halk buluşmalarında Başkan Ergün'e MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları da eşlik etti.

Vatandaşların mübarek Ramazan ayını kutlayan Başkan Ergün ve beraberindeki heyet, sırasıyla Derici, Kargın, Ataköy, Ahmetli İlçe Merkezi ve Alahıdır'ı ziyaret etti. Seçim otobüsü ile konvoy halinde yapılan ziyaretlerde Başkan Ergün ve Başkan Alhan, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

7'den 77'ye tüm Ahmetli halkının coşkusu ve sevgisi ile karşılanan ve güzel bir şekilde ağırlanan Başkan Ergün ve Başkan Alhan, adeta 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde zaferin ayak seslerini duyurdular.

Kaynak: Haber Merkezi