Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 12’nci hafta maçında 17 Aralık Pazar günü saat 13.00’te oynayacağı Bursaspor İnfo Yatırım maçının hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Başkanı Bora Çaylan da, Muradiye Spor Salonu’nda oynanacak maça tüm Manisalıları davet etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 12’nci hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Bursaspor İnfo Yatırımı Manisa’da ağırlayacak. Yeşil-beyazlı takımın mücadelesi 17 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Muradiye Spor Salonu’nda oynanacak. Perşembe günü Çekya’dan dönen Potanın Tarzanları, Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı.

TUR2024’e Tobias Andersen damgası! TUR2024’e Tobias Andersen damgası!

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Süper Lig’de hedefimiz play-off oynamak. Bunun için de doğrudan rakiplerimizden biri olan Bursaspor İnfo Yatırımı evimizde oynayacağımız maçta yenmek istiyoruz. Hava atışından son saniyeye kadar taraftarlarımızın desteğini bekliyor ve yanımızda olmalarını arzu ediyoruz. Bu önemli maça tüm taraftarlarımızı, Manisalıları davet ediyorum” dedi.

Kaynak: Mahmut ASLAN