Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimle ilgili partisinin tutumunu açıkladı. CHP ile ittifak kapılarını kapatan İnce, seçimlere tek başlarına gireceklerini duyurdu. İnce'nin konuşmasının ardından, partisinin 13 adayını da açıkladı.

Muharrem İnce Açıkladı: CHP İle İttifak Yok

İnce, konuşmasında CHP'ye ağır sözlerle yüklenerek, "Türkiye'nin yeni bir nefese ihtiyacı vardır. O nefes üçüncü yoldur. Yolumuz, Türkiye'yi ayrıştıran değil birleştirenlerin yoludur. Türkiye'de her kesimden oy alma potansiyeli olan tek parti Memleket Partisi'dir. Girebildiğimiz her yerde seçime gireceğiz." şeklinde ifadeler kullandı.

Manisa’da fener alayı coşkusu! Geceyi aydınlattı Manisa’da fener alayı coşkusu! Geceyi aydınlattı

Seçimlere tek başlarına gireceklerini belirten İnce, Memleket Partisi'nin Türkiye genelinde her kesimden destek alabilecek bir parti olduğunu vurguladı. Ayrıca, parti olarak Türkiye'yi birleştiren bir çizgide olduklarını dile getirdi. Konuşmanın ardından Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin 13 adayını kamuoyuyla paylaştı. Bu adaylar, parti olarak katılacakları yerel seçimlerde temsil edilecekleri bölgelerde halkın karşısına çıkacaklar. 

Kaynak: Haber Merkezi