Türkiye’de moda sektörünün önemli markalarından Modanisa ile ilgili çarpıcı bir gelişme meydana geldi. Moda tutkunlarının yakın takibinde olan ve modern, muhafazakar giyim tarzını yaşatan marka Modanisa satıldı. Modanisa’nın önümüzdeki günlerde nasıl bir tarz belirleyeceği merak konusu oldu.

Modanisa’nın Yeni Sahibi Re-Pie Portföy Kimdir?

Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş ; gayrimenkul yatırım fonları ve girişim sermayesi yatırım fonları kurmak ve yönetmek amacı ile lisanslı bir portföy yönetimi şirketidir. Türkiye’nin ilk faaliyet izni almış portföy yönetimi şirketi Re-Pie; 21 adet gayrimenkul ve 26 adet girişim sermayesi yatırım fonu kurmuştur ve yönetmektedir.

Modanisa İle İlgili Bilgiler

Modanisa, 2011 yılında Türkiye merkezli bir online giyim ve moda alışveriş platformu olarak kuruldu. Modanisa, dünya genelinde inançlarına göre giyim tarzı benimsemiş kadınlara yönelik olarak, iyi görünmelerini ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak stil sahibi alternatifler sunmayı amaçlıyor.

29 Nisan Manisa altın fiyatları 29 Nisan Manisa altın fiyatları

Modanisa, Türkçe'nin yanı sıra Arapça, İngilizce, Fransızca ve Almanca gibi dillerde hizmet vererek, müşterilerine kolay ve konforlu alışveriş imkanı sunuyor. Muhafazakâr giyim tarzını benimsemiş kadınlar için geniş bir ürün yelpazesi sunan Modanisa, mobil uygulaması ve internet sitesi aracılığıyla dünyanın dört bir yanından aylık 20 milyon ziyaretçiye ulaşıyor.

Modanisa'nın başarısı, geniş ürün çeşitliliği, kullanıcı dostu alışveriş deneyimi ve küresel erişiminin yanı sıra, müşteri memnuniyetine odaklanan yaklaşımına da dayanmaktadır.

Editör: Onur Yılmaz