Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri', bu akşam saat 20.00'da Kanal D'de izleyiciyle buluşuyor. Yapımda, Yılmaz Erdoğan'a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan eşlik ediyor.

Erdoğan, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ karakterine hayat verecek. Yapımın yönetmenliğini Şenol Sönmez üstleniyor. Dizi, yayınladığı fragmanlarla sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı mı? Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı mı?


SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Hazar Ergüçlü, Dilber karakterini canlandırdığı 'İnci Taneleri' dizisinin ikinci fragmanındaki pavyon dansıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Milyonlarca kez izlenen bu dans, gündemde kalmaya devam ediyor. Dilber'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde gerçekleştirdiği şov, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarının ana konularından biri oldu.

İNCİ TANELERİ KONUSU

İnci Taneleri, 1950'li yıllarda İstanbul'da geçen bir aşk hikayesini konu alıyor. Dilber, sahne alan bir pavyon şarkıcısıdır. Azem ise varlıklı bir iş adamıdır. Bu iki farklı dünyanın insanı, bir gece pavyonda karşılaşır ve birbirlerine derin bir aşkla bağlanırlar. Ancak, farklı dünyalara sahip olan bu çiftin aşkı büyük zorluklarla dolu bir sınavdan geçecektir.

İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

Dizide, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi önemli oyuncuların yanı sıra, Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Özyağcılar, İlyas Salman, Ayşenil Şamlıoğlu, Canan Ergüder, Serkan Ercan, Erkan Can, Ebru Özkan, Ece Dizdar, Aslıhan Güner, Ertan Saban, Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu gibi birçok ünlü isim de yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi